Pazari YUG

Pazari YUG

Български земеделски производители предлагат пресни зеленчуци, агнешко месо и яйца на столичните пазари "Красно село" и "Иван Вазов". Те са изложили своята продукция за предстоящите великденски празници. Разнообразието е голямо от пресни зелени салати - маруля, репички, лук и краставици. Много търсени са българските розови домати. Яйцата също идват директно от фермите.

На двата пазара се предлага качествено българско агнешко месо. Припомняме, че синият цвят на маркировката – печат, дава гаранция, че месото е българско производство и е проверено от органите на БАБХ.

От "Пазари ЮГ" ЕАД препоръчват на столичани да пазаруват български продукти за великденската трапеза, които идват директно от земеделските производители.

 

 

 "Пазари Юг" ЕАД

 

обявява класираните на второ място участници в конкурс  1/ 2024 , както следва :

 

Резултатите са в прикачените файлове.


 

На основание чл.20 от Наредбата за пазарите на територията на Столична община,  

„Пазари Юг” ЕАД

обявява конкурс за отдаване под наем на свободни маси за сергийна търговия,  търговски обекти и търговски площи /терени/, намиращи се на територията на пазарни площадки “Красно село”, “Иван Вазов” и “Борово”. Закупуването и подаването на документите за участие в конкурса е от 11.03.2024 г. до 25.03.2024 г. включително, в офиса на дружеството, намиращ се на бул. “Цар Борис III” №135 Б . Информация за конкурса на информационните табла на пазарните площадки и административната сграда,  на тел.02/ 44 72 470,  02/ 44 72 468 и 02/ 44 72 474, както и на сайта на дружеството -  www.pazari-yug.bg.

Нагоре